U bent hier: Home > ProductenRamen en deuren


ramen

Ramen en deuren

Zoekt u naar ramen en deuren? Dan zit u hier alvast op de juiste website. Wij zijn de (renovatie) specialist in ramen en deuren. Meer dan 45 jaar ervaring, dat kan tellen natuurlijk. Hoe realiseren we dat? Door kwalitatief werk te leveren en door u centraal te stellen.

Alles is mogelijk. Gaande van alle materialen zoals aluminium, kunststof (PVC) of hout tot alle soorten ramen en deuren.

Ramen en deuren op maat

ALU ramen en deuren maken we zelf in ons atelier in Aalst. Voor de aanlevering van de profielen werken we met Deceunick & Sapa, die doorgedreven isolatie en luchtdichte plaatsing garanderen. PVC ramen nemen we af bij Deceuninck.

ALU, PVC & hout

Kiest u voor PVC? Dan bent u zeker van hoge k-waarden voor warmte-isolatie. Plus een akoestische isolatie die geluidshinder kordaat buitensluit.

Kiest u voor aluminium? Dan kiest u voor extra slanke raam- en deurprofielen. Raamwerk en vleugel zijn samen amper 8 cm breed en geven zo het licht vrij spel. Klassief of modern: de sierlijke vormgeving past bij elke woning.

Verkiest u houten ramen en deuren? U kiest uit een breed aanbod houtsoorten en uitvoering. Ook rustiek raamwerk voor een woning in pastorijstijl.

deuren
deceuninck ramen en deuren
ramen en deuren

Kleurensimulator

Met de Deceuninck kleurensimulator kan u een bepaalde kleur kiezen die het best passen voor uw pvc ramen en deuren. U kan namelijk een keuze maken tussen verschillende types woningen, of u kan uw eigen foto uploaden. Met een ruime keuze uit kleuren, kan u de perfecte kleur vinden voor uw ramen en deuren. Ramen en deuren zijn onmisbaar in iedere woning, maak uw woning dus uniek met de pvc ramen van Deceuninck.

U kan dit downloaden op uw smartphone of tablet via Apple store of Google play store voor android.

Energiecalculator

U kan ook gratis gebruik maken van de energiecalculator van Deceuninck.

Een vakkundige plaatsing en service zit altijd inbegrepen. Vraag ernaar in onze showroom of maak een afspraak.