U bent hier: Home > Verandabouw > Verandabouw Ukkel


Een veranda kopen? Verandabouwers in Ukkel gezocht?

veranda

Verandabouw Ukkel

Heel het jaar door genieten van zonlicht in uw veranda te Ukkel? Bij een verandabouw werken we met aluminium profielen. De onderbouw van de veranda kan eventueel in PVC, dan wel met een ALU dakconstructie.

Een kleinere verandabouw kan soms wel volledig in PVC worden opgetrokken. Uw veranda bij Any Window? Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten voor kan u bij ons terecht in regio Ukkel.

Veranda Ukkel

Veranda, leefveranda of bijgebouw

Of u nu kiest voor een traditionele veranda, een leefveranda, terrasoverkapping of bijgebouw, u doet een investering voor verandabouw voor het leven. Laat dus niets aan het toeval over als u een veranda wilt kopen. Met meer dan 45 jaar ervaring in verandabouw regio Ukkel begeleiden we u van A tot Z door heel het proces.

Regio Ukkel

Interesse in een veranda? U bent altijd welkom in een van onze toonzalen. U kan vrijblijvend langskomen of op afspraak om uw verandabouw te bespreken. Vervolgens krijgt u steeds een gratis offerte en uiteraard komen we tot bij u te Ukkel om uw veranda correct op te meten.

verandabouw

Een vakkundige plaatsing en service in regio Ukkel zit altijd inbegrepen. Vraag ernaar in onze showroom of maak een afspraak.